13.1.10

Filmøvelse 1

Mit hoved er fyldt med ideer til film jeg gerne vil lave. Men som alt andet må man starte fra bunden og arbejde sig op. Jeg har derfor besluttet mig for at lave en række filmøvelser, så jeg på et tidspunkt kan nå til det punkt, hvor jeg kan realisere mine lidt mere komplekse visuelle ideer.

My head is filled with ideas for films I'd like to make. But like everything else you have to start from scratch and work your way up. I've therefore decided to practice my film skills by making small films so that, at one stage, I'll get to the point where I carry out the more complex visual ideas i have.

Frisk Luft from Simone Thuesen on Vimeo.11 kommentarer:

 1. Hvad laver du egentlig rent uddannelsesmæssigt? Nu er jeg altså nysgerrig:)

  SvarSlet
 2. Jeg læser film- og medievidenskab :) Jeg håber på, at det får mig i den rigtige retning.

  SvarSlet
 3. På hvilket semester? Jeg er netop kommet ind på et tilvalgsfag på KUA's Film og Medievidenskab. Hvilken retning vil du gerne?

  SvarSlet
 4. Sejt! Jeg starter på 4. semester her til februar. Jeg håber først og fremmest på at komme i praktik til sommer, og så må jeg se hvad det fører med sig. Ellers vil jeg bare gerne lave film, på den ene eller anden måde :)
  Hvilke fag skal du have?

  SvarSlet
 5. Det lyder spændende. Da jeg arbejdede hos Folkekirkens Nødhjælps kommunikationsafdeling, var der også én, der var i praktik og læste Film og Medievidenskab til daglig - så det har vist et rimelig bredt råderum, virker det til. Jeg skal læse filmhistorie. Har du mon haft det? - Hvis du har, vil du ikke dele lidt plusser og minusser med mig omkring faget? :)

  SvarSlet
 6. Selvfølelig! Minusset er, at eksamensformen er ret gammeldags, så det handler om udenadslære - og der er meget at lære.
  Men alt andet er plusser. Det er virkelig interessant. Jeg elskede at høre om filmens udvikling, se en masse filmklip og generelt at komme i bekendtskab med film jeg ikke vidste eksisterede, men straks havde lyst til at se.
  Og så er der jo alle de film du komme til at se hver uge. Jeg tror du vil blive rigtig glad for det! :)

  SvarSlet
 7. Hvem havde du som underviser, kan du huske det? Jeg har nemlig hørt, der er en rigtig sej med navnet Hr. Film på Ekko-redaktionen :) Ja, det lyder godt nok som en tung eksamen, har lige kigget det lidt igennem. Men hvis bare det er interessant, må jeg bide lidt ekstra i det evig sure æble.

  SvarSlet
 8. Hmm, jeg havde en kvindelig underviser, så jeg ved desværre ikke helt hvem du mener, men det kunne være Peter Schepelern. Men jeg har hørt godt om alle filmhistorie underviserne, så jeg er sikker på det bliver interessant :)

  SvarSlet
 9. Det er nemlig hr Peter Schep, ja ;) Har du en mail, jeg må skrive til dig på? Det er næsten lidt nemmere. Har lige et sidste spørgsmål, hvis du orker. Er fuldstændig ny i det her uni-land.

  SvarSlet
 10. Selvfølgelig! Min mail er simone.thuesen@gmail.com

  SvarSlet