16.2.10

Mennesker

Det er lidt af en mission at få fremkaldt billeder fra film her i København - mest af alt fordi det er virkelig dyrt. For nogle dage siden fandt jeg et sted, der var forholdsvist billigt, hvor jeg fik mine billeder fremkaldt. Men billigt er ikke altid godt, og da jeg fik mine billeder igen, havde de alle et orange skær. Så jeg bliver nødt til at få dem fremkaldt igen. I mellemtiden vil jeg i stedet dele nogle flere digitale billeder med jer.

It's a bit of a mission getting pictures developed from film here in Copenhagen - mainly because it's really expensive. Some days ago i found a relatively cheap place and got a roll of film developed. But cheap isn't always good, and when I got my pictures they all had an orange glow. So I have to get the roll developed again. In the meantime I'll share some more digital photos with you.


Friend

Mum

Sister

Boyfriend

5 kommentarer:

 1. Sikke et billedøje du har. Meget fascinerende. Har du et sted, du kan anbefale at få fremkaldt billeder? Har nemlig lånt et negativ, jeg skal have fremkaldt. Orange skær lyder ikke just som et hit, æv.

  SvarSlet
 2. Fede billeder! Heldigvist er det ret billigt at få fremkaldt billeder her i USA, så det nyder jeg godt af!

  SvarSlet
 3. @Linda: Tak :) Det sted jeg kan anbefale hedder noget med JapanPhoto og ligger på frederiksborggade. Hvis du får fremkaldt der skal det dog siges, at deres print til cd ikke er så gode når det er fra analog. Og så ellers få billederne fremkaldt i luksus. Det er desværre ikke så billigt. Jeg overvejer i øjeblikket et sted i London, hvor man kan sende sine negativer ind.

  @Ida: Ih, tak! :) Ja, det har jeg godt hørt et rygte om. Hvis bare det var det samme her - så kunne man tage flere billeder!

  @Ida: Et sted ved søerne, som jeg ikke helt kan huske hvad hedder. Men jeg fik også fremkaldt dem i normal kvalitet i stedet for luksus, hvilket kan have været medvirkende. Kender du et godt sted?

  SvarSlet
 4. det var ikke "By's foto" på frederiksborggade, vel? (den dag hvor jeg så dig)
  jeg plejer at få fremkaldt billeder der, eller jeg plejede at få fremkaldt billeder som jeg havde taget med mit gamle analog minolta kamera (men det er gået i stykker nu). jeg har været meget glad for stedet, især fordi det er så billigt plus at han har time-fremkaldning, hvilket er ret praktisk.
  jeg har ikke oplevet de problemer, som du har været udefor. ja, jeg har faktisk heller aldrig tænkt over det. hmm, nok fordi det kamera tog billeder med "høj kontrast" og var sådan lidt gammeldags kvalitet (som jeg elsker), hvis du forstår.

  SvarSlet